• spanduk

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Linyi Chenyu New Material Co., Ltd didegaké ing 2000, Dumunung ing Linyi City, kang dikenal minangka "Komersial Komersial Famous" lan "Logistic Capital", ngendi transportasi wis dikembangaké, pangiriman trep, iku klempakan saka bisnis sungguh.
We are a Produsèn materi anyar gedhe kang specialized ing produksi riset lan perdagangan saka dhuwur lan tengah kelas siji lan pindho sisih piring aluminium-plastik, aluminium veneer, uga bisa selaras miturut customer requirements.Our perusahaan wis independen ngimpor lan ekspor tengen. Produk kita diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah ing donya, kalebu Amerika Utara lan Kidul, Eropa, Afrika lan Asia Tenggara, lan wis dipuji lan diakoni dening para pelanggan.

Perusahaan iki nduweni sawetara personel lan manajemen profesional lan teknis senior, marketing lan elit liyane, baris produksi aluminium komposit sing paling maju kanthi otomatis panas, jalur produksi lapisan lan fasilitas pendukung, supaya bisa njamin kualitas lan kaluwihan kompetitif. saka Papan plastik aluminium Chenyu, iku wis dadi salah siji saka merek paling pengaruh ing industri Papan aluminium-plastik.

Kaluwihan Perusahaan

Ngadhepi kompetisi pasar sengit, perusahaan chenyu bakal gumantung ing teknologi canggih, peralatan kelas kapisan, personel kualitas dhuwur, inovasi terus-terusan, layanan customer puas, lan terus-terusan ngembangaken produk anyar kanggo nyukupi kabutuhan pasar, supaya bisa menang lan njaga. kauntungan competitive ing industri.

Chenyu nduweni peralatan produksi kelas siji domestik lan peralatan inspeksi kualitas sing sampurna.Kita netepi prinsip "kualitas pisanan, pelanggan luwih dhisik".Richest ngupayakake terus ningkatake kualitas produk lan layanan liwat inovasi ing teknologi lan layanan.

Pemasaran

Chenyu wis ngalami tim karo kawruh produk profesional, nyediakake paling layanan sawise-sales, kang menang pujian customer.Kita bisa nyedhiyani macem-macem basa layanan, luwih trep kanggo commutication, kayata Inggris, Rusia, Jepang, Korea, Spanyol ect.

jaringan sales kita kalebu China daratan, Amerika, Asia, Asia Kidul, Eropah, Timur Tengah, etc. Kita wis entuk reputasi apik ing baris karo liwat sepuluh taun efforts .Produk sing diwenehake dening perusahaan kita akeh digunakake ing lapangan sing berkembang kayata teknik konstruksi, dekorasi, lsp.

Visi Kita

Visi kita yaiku dadi perusahaan global sing kompetitif internasional lan dadi pimpinan industri material anyar.Kanthi prinsip "customer first, profession first, honesty first", Chenyu nduweni komitmen kanggo nyedhiyakake pelanggan karo produk lan layanan sing paling sampurna.

Karyawan kita

Karyawan kita netepi kesatuan, semangat, terus-terusan, nuduhake, menang-menang konsep, kita bakal nyawiji kabeh sing bisa manunggal, lan semangat lan efisien kanggo nindakake karya kita.Nuduhake kawicaksanan kita, ngaturake tim, lan pungkasane entuk kahanan win-win saka klien, karyawan lan perusahaan.

Kemitraan

Minangka asil dhukungan pelanggan sing terus-terusan lan darmabakti sajrone sejarah sing sugih, Nggawe kemitraan strategis karo luwih saka 20 perusahaan real estate domestik sing kondhang, kayata grup Evergrande, Wanke, Wanda, lan sapiturute. partners tawaran bebarengan ono gunane, supaya iku ing kapentingan saka loro pihak kanggo terus sesambetan apa sehat.

Prioritas utama chenyu yaiku pangembangan terus lan ekspansi saka macem-macem produk sing ditawakake, implementasine gagasan sing cocog karo pasar lan produksi produk anyar.Kompetensi lan profesionalisme perusahaan lan struktur rega sing kompetitif dadi dhasar hubungan sing sehat antarane kita lan para pelanggan.